ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Babayan Forum
Home | My Profile | Log Out Logged In As Guest | Group "Guests" | RSS
[New Messages · Members · Forum Rules · Search · RSS ]
Page 1 of 212»
Babayan Forum » ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ
ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ
archaktiko Date: Saturday, 11.04.2009, 21:28:16 | Message # 1
Բաբայան Ասիստենտ
Message: 101
Joined: 11.04.2009
Country: Spain
Reputation: 3
Status: Offline
Jojovurt jan ekek stej grenk hamov utestneri bajadratomss

Added (11.04.2009, 21:20:37)
---------------------------------------------
ROMEO & JULIET

5 zvi dejnus
0,5 baxak chakaravaz
3 &achi gtal mejr,0,5 tei gtal soda
200 gram karak
2 baxak ailur(2,3)

zun chakaravazov harel + a.
velasnel manasç...
jmorç baxanel 2-3 mas:
gnderç basel u tjel mi kich guinç pojelus heto hanel vran ksel najork patrastvat bezen bezenu noris epel
aitpes 2 gundç:

BEZE:5 zvi sptakusç 1 baxak çnkiuz vanelin 1 baxak pesok,
patrasti cherterç iar miasnel kremov.
KREM:200g.karag 1 tup jtasrat kat (epvat)darjin.

Added (11.04.2009, 21:28:16)
---------------------------------------------
EkLeR

xmor@>>
pahanjvum e:
5dzu 100g karag 1b. jur 1.5b. aylur 1b.

patrastman eranak@:
1b. jur@ 100g karagov dnel gazin ev eracne:avelacnel 1b. aylur@ ev xarnel:
aynuhetev dzver@ 1_1 avelacnel ev harel (taq-taq)
(epel 250°-i tak 15rope aynuhetev 150°-i tak 30-35rope)
krem@ >>
pahanjvum e:
3b. kat 6&/g aylur 200g karag 1.5chaqaravaz vanilin

patrastman eranak@
3b. kat 6&/g alyuri het epel (anhndat xarnel) epeluc heto avelacnel vanilin ev tornel sachi.
aranjin katsayi mej lav harel 200g karag@ avelacnel 1.5b pesok harel aynqan minchev chaqaravaz hali anyuhetev avelacnel gdal-gdal epac massan.


,,, * ♥V♥ ¡ ...

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:46:31 | Message # 2
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
shat arag patrasvox salat.

gnum eq 1 banka ktrtats sunk,1 banka kukuruz,1 banka el hndushki mis.
dranq xarnum eq irar, kanach sox,petrushka ktrtum, mi qich el axov anum,1akan &ashi gdal el smetan ev mayonez lcnum,aha ev patrast e.
Bari axoryak

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:47:56 | Message # 3
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
~Cucumber Boats~

Uremn 4-5 hat mijin chapi varung-i kexeve hanum ek, varunge kisum 2 masi u talis ek navaki tesk varungin. Heto varungi mejin@ porum ek u hanum.
INGREDIENTS:
2 xashac dzu
2 mijin chapi pomidor
kaxamb
lettuce
Verin nshvac ingredientnere shat manr ktratum ek, heto xarnum ek 2-3 gdal est jashaki ttvaser, agh. Lcnum ek arden "navak" darcac varungneri mej. Verjum vran avelacrek samit. Bari Axorjak

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:49:34 | Message # 4
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
Mexican Frito Salad

Ingredients:
1 glux lettuce
Kanach lobi
Ktrtac kanach sox
2 pomidor ktrtac
Cheddar panir manracvac
2 tup regular Fritos
Catalina salad dressing/Ceaser salad dressing

Uremn erexek jan lettuce-@, lobin, kanach soxe, pomidore xarnum ek irar, dnum ek xolodilnike minchev sari kam matuceluc 5 rope araj nor ed xarnurdi vra lcrek manracvac cheddar-@, Fritose u vran lcrek dressing. Irok shat hamov xrtxrtan salad a linum

Attachments: 4877633.jpg(14Kb)

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:55:02 | Message # 5
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
Բրնձով փլավ

Պատրաստման եղանակը : Լայն կաթսայի մեջ յուղով տապակել մանր կտրատած սոխը, վրան եռման ջուր լցնել, աղ անել, ավելացնել թրջած բրինձը: Կաթսան ծածկել կափարիչով և եփել թույլ կրակի վրա:

Պարունակություն : 80 գ. բրնձի համար վերցնել 160 գ. ջուր, 35 գ. գլուխ սոխ, 30 գ. հալած յուղ, աղն ըստ ճաշակի:

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:55:48 | Message # 6
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
*Mrjnabuyn*

3 dzu
1 bajak shaqarawaz
1 theji gdal soda
5 chashi gdal kat (eracrac, sarac)
100 gram karag

harel, pahel golorshu wra, erb sksi eral wercnel wrajic, alyur@ awelacnel aynqan wor pndi
5 gund anel ew xmor@ dnel xolodum minchew law sari.

Krem:

1 xtacrac kat, 2 jam epel
1 chashi gdal mexr
100 gram karag
law harel

Skzbic hanel mi gund@ ew alyuri wra qerichow qerel, wor chkpchi. Alyur@ maxel, wor miayn xmor@ mna.
Dnel duxowkum wor law karmri. Duxowkic hanel, ew nuyn@ krknel mnacac 4 gnderow.
Erb bolor gndern arden txwac klinen, ew krem@ patrast klini, mi amani mech bolor@ xarnel irar. Pshrel xmorner@ ew krem@ lcnel wran.
Law xarnel ew lcnel jarowniaji mech. Ujex sxmel wor pind kpnen irar.
BARI AXORJAK

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 10:57:11 | Message # 7
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
SIGARET
200 gr karaq
1 banka smetan
3 bajak alyur
1 dzvi dexnuc xarnel bolor@ miasin ev 30 rope dnel sarnaran@

Mijuk

1 bajak @nkuyz@ lav axal,karox eq msaxacov axal,vorpeszi lav manr lini avelacnel 1 dzvi spitakuc@ ev 1 bajak shaqaravaz
Xmor@ hanel sarnaranic bajanel 4 masi,amen mi mas@ noric bajanel 10 masi,bacel xmor@ ^ ayt ktrvacqov, ev mijuk@ gexecik lcnel mej@ pakel aynpes vor bolor koxqer@ pak linen,ev dnel jeroc@ 180 astichani tak...
SHAT HAMEXE!!

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 11:02:05 | Message # 8
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
Tiramisu

250 gram mascarpone
1 dl. smetan (germaneren: Sahne)
100 gram shaqarawazi poshi
4 dzwi dexnuc
2 dzwi spitakuc
2 kofeji bajak ujex kofe
1 kofeji bajak Amaretto
1 pachka (hayeren anun@ chgitem) barak erkar pecheni ->

Smetan@ ew 1/3 shaqarawaz harel.
Arandzin tex dzwi spitakuc@ 1/3 shaqarawazi het harel minchew pndi.
Xarnel irar werewi erkus@.
Mixerow dzwi dexnuc@ ew 1/3 shaqarawaz harel minchew shat tetew crem darna.
Ays kremi wra awelacnel 250 gram mascarpone, awelacnel smetan@ ew dzwi spitakuc@ ew xarnel.
2 bajak ujex (tund) surch patrasteq ew awelacreq mek bajak Amaretto.

Shushic duxowki tawan cackel celafonow.Pecheniner@ dnel Amaretto/srchi mech minchew mech@ qashi ew sharel tawaji wra.
Krem@ lcnel pechenineri wra, minchew tawan amboxjowin cackwi.
Wran celafonow cackel ew 24 jam toxnel sarnaranum.

Ktrteluc arach wran cacao canel, ew... wayelel

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 11:03:08 | Message # 9
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
ՀԱՐԻՍԱ

Անհրաժեշտ պարագաները.

* 125 գր հավի կրծքամիս
* 70 գր ցորեն
* 50 գր յուղ
* 30 գր սոխ
* աղ

Պատրաստման եղանակը. Հավի կրծքամիսը եփել, ոսկորները հեռացնել ու կտրատել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել նախապես թրջած խոշոր ցորենը, ավելացնել հավի կտորները եվ շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Հենց որ շիլան պնդանա, այն լավ հարել եվ շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչեվ զանգվածը համասեռ դառնա: Վերջում համեմել աղով ու լավ խառնել:

Հարիսան մատուցելիս սեղանին առանձին ափսեով յուղով տապակած սոխ դնել:

 
 
ANA Date: Thursday, 10.09.2009, 11:03:48 | Message # 10
Բաբայան Ռեժիսոր
Message: 143
Joined: 10.09.2009
Country: Spain
Reputation: 0
Status: Offline
Կարտոֆիլով խաշլամա

Պարունակություն

* 1 կգ. մսի համար վերցնել 0.5 կգ կարտոֆիլ,
* 100 գ. սպիտակ գինի,
* 100 գ. հալած յուղ.
* աղը, սամիթը, դափնու տերևը` ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը : Միսը լվանալ, կտրատել, աղ անել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել սպիտակ գինի, դափնու տերև և թեթևակի եփել թույլ կրակի վրա: Հետո կաթսայի մեջ լցնել մաքրած կլոր կարտոֆիլներ և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Եթե միսը յուղոտ չի, կարելի է հալած յուղ լցնել: Մատուցելիս կարտոֆիլը շարել մսի կողքերին, վրան լցնել արգանակ, ցանել սամիթ և գինձ:

 
 
Babayan Forum » ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ
Page 1 of 212»
Search:

© 2005-2009, Babayan Studio
Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են: Նյութերի լրիվ կամ մասնակի պատճենավորումը
արգելված է, կայքի նյութերի համաձայնեցված օգտագործման դեպքում հղումը պարտադիր է:
Powered By Babayan.Tk
Current Position

Powered by uCoz